Padel bane sponsorer

Pressemeddelelse

Rødding Centret står overfor endnu en aktivitetsudvidelse, denne gang med en udendørs padel bane.

Frank i Rødding er blandt sponsorerne og det er således 3. gang indenfor få år Frank bakker Rødding Centret op. Sidste år var det til minigolfbanen og for et par år siden var det købet af en andel i Hyttebyen.

Centerleder Klaus Svendsen og Bestyrelsesformand Torben Falkenberg fortæller:
Frank i Rødding været sponsor i RC – siden etableringen af bowlingbanerne, har han hvert år fornyet sponsoraftalen. Da vi barslede med tanken om en hytteby var Frank også en af de første der meldte sig på banen, det samme til minigolfbanen og at han nu igen er klar til at støtte padel banen, fortæller jo bare at han tænker på vores, og byens udvikling.

Frank Schmidt-Hansen siger i den forbindelse:
Som erhvervsdrivende i Rødding har vi selvfølgelig stor interesse i at Rødding udvikler sig positiv. Derfor er det helt naturligt at vi bakker om de gode initiativer.
Særligt byens 2 fyrtårne, Højskolen og Rødding Centret er vigtige for byen, og steder vi gerne bakker op om, ligesom vi I alle årene har støttet en lang række andre foreninger i lokalområdet.
I Rødding Centret, et af byens store samlingssteder, glæder vi os over en visionær bestyrelse og ledelse som hele tiden arbejde på at udvikler stedet, til gavn og glæde for byen og dets brugere.
Derfor er vi naturligvis også med denne gang selvom det kun er et år siden vi støttede etableringen af minigolfbanen i 2019.

Andre bidragsydere til banen er;
Murermester Svendsen, Bossen VVS, AB Catering, Rødding Højskole, Unibrew & Frøs Sparekasse.

Rødding Centret og Klaus Svendsen takker alle bidragsyderne mange gange for støtten.
Uden dem havde det været ualmindelig svært at gennemføre projektet og med den opbakning der vises blandt vores foreninger, forretninger og leverandører er det altid  “sjovere” at sætte ting i gang.
Vi håber virkelig at byens borgere vil benyttes sig af vores aktivitetsområde og dermed deler glæden med os :)

Hvad er padel?
Padel spilles på en bane der er 20 meter gange 10 meter. Der er et net i midten, og der er bander rundt om banen. Som oftest glasvægge og et gitter på noget af siderne. Der findes også mindre singlebaner, men det er typisk på den store bane, der spilles – og det er kun som double. I hvert fald i officielt regi.

Helt grundlæggende gælder det for begge par at komme frem til nettet og forsvare det. Og som udgangspunkt holder man sin side. Det gælder også, når der bliver loopet over en, og man skal tilbage. Der vil modstanderne ofte søge frem til nettet.

Padel banen i Danhostel Rødding Centret kommer til at koste kr. 325.000,00 + moms.
Heraf er de ca. kr. 110.000,00 fundet via sponsorater, men der er naturligvis plads til flere bidrag 😊

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 81 = 91