Festlokaler med mulighed for overnatning

Nyd festen i hyggelige lokaler og glæd jer til et veldækket bord. Vi sørger for det hele – Du skal blot medbringe det gode humør.

Du kan bl.a. holde fødselsdag, fest, bryllup, barnedåb, konfirmation, foredrag, kursus, begravelse/mindesamvær eller andet i Rødding Centret.
Skal du f.eks. holde fest, kan vi også tilbyde gode overnatningsmuligheder for de gæster der kommer langvejsfra, eller som ikke ønsker at køre hjem.

Hold din fest i Rødding Centret – Vi kan både sørge for festlokaler, lækker mad og overnatning.

Se menuen HER

Danhostel Rødding Centret er desuden et godt sted at holde fest, hvis der er børn med, da der er legeområder og mange ting at udforske.
Er sportshallen ledig, kan den også benyttes under festen.

Få et uforpligtende tilbud hvis du tænker på at afholde en fest hos os.

Har du selv forslag til menu hører vi det gerne.

Bemærk:
Vores serveringspersonale er ikke uddannede tjenere og vi benytter ofte unge mennesker.
Vi er et sportscenter, så der kan være støjende aktiviteter i centret under din fest.
Mulighed for at booke bowling, sportshal, svømmehal, minigolf eller biograf under din fest.
Brunch afholdes (kl. 10:00-14:00) over 3-4 timer, med start senest kl. 11:00!
Derudover faktureres kr. 350,00 pr. påbegyndt time.

Fest afholdes over 5 (7 )timer – derudover faktureres kr. 350,00 pr. påbegyndt time.
Bordet dækkes flot op med duge/servietter i én af vore udvalgte farver, samt enkelt blomst i gængse farver (Rose, Gebera) – Andre ønsker faktureres efter pris.

Kontakt os på 73 84 54 00 – Vælg 3 for café Goma eller på post@rcentret.dk og vi vil hjælpe dig videre.

med venlig hilsen
Café Goma

Da vi skulle holde barnedåb for vores mindste søn ledte vi efter festlokaler i Rødding. Rødding Centret var egentlig ikke med i vores første overvejelser, men efter at have prøvet det, er det bestemt ikke sidste gang vi vil afholde arrangementer her.

Manden var rigtig god og personalet var søde og hjælpsomme, og det er et meget børnevenligt sted. Vi fik endda lov til at bruge en af sporthallerne til stor fornøjelse for både børn og voksne.

Festlokaler i forskellige størrelser

I Rødding Centret har vi mange forskellige lokaler, så vi kan klare både mindre fester og de helt store hvor der kommer flere hundrede mennesker. Vi har følgende festlokaler:

  • Kultursalen med med plads til ca. 270 personer.
  • Festlokale med plads til ca. 50 personer. (lokale 1)
  • Festlokale med plads til 20 personer (lokale 3)
  • Festlokale med plads til ca. 20 personer. (lokale 2)
  • Festlokale med plads til ca. 30 personer (lokale 6)
  • Festlokale med plads til ca. 30 personer (Lokale 7).
  • Festlokale med plads til ca. 25 personer (skydebanen).

Derudover kan vi også tage de 2 idrætshaller i brug, hvis du ønsker at holde en fest hos os hvor kultursalen ikke har plads nok.

Festlokaler med overnatning?

Har du behov for festlokaler med overnatning, så kan Rødding Centret også klare det. Vi har både de rette lokaler til dit arrangement, men kan også sørge for overnatning til dine gæster. Rødding Centret kan f.eks. være det ideelle sted af holde:

  • Bryllupsfest, da du får både festlokaler, lækker mad og gode overnatningsmuligheder under samme tag.
  • Konfirmationsfest, da vi har flere gode festlokaler hertil, kan sørge for en passende menu, samt evt. overnatning til gæster der kommer langvejsfra. Er hallen ledig, kan den også holde børnene (og de voksne) beskæftiget i timevis.
  • Fødselsdagsfest – Vi har de perfekte festlokaler og faciliteter til en rund fødselsdag, hvor der er noget for både børn og voksne. Bliver det en våd fest, så kan dem der ønsker det overnatte i Rødding Centret.

Mulighederne er mange. Ønsker du at høre mere om vores festlokaler, menuer eller overnatningsmulighederne i Rødding Centret, så kontakt os på post@rcentret.dk eller på 73 84 54 00 – Vælg 3 for caféen.