Feriehytter i Sønderjylland

Hvis I overvejer en ferie, en weekendtur, eller på anden måde har brug for overnatning i Syd- og Sønderjylland, er vores feriehytter et oplagt valg.

De charmerende og velindrettede feriehytter er et både hyggeligt og anderledes alternativ til traditionelle overnatningsformer i det sønderjyske.

Vi har 6 feriehytter til rådighed og er opført i 2018+2020 og frem. I får således ikke bare en behagelig overnatning til en god pris, men også oplevelsen af nye, moderne feriehytter, der indeholder alt dét, I har brug for til en god nats søvn.

Det indeholder vores feriehytter

  • Plads til max 6 personer
  • Sovesofa samt lænestole
  • 2 køjesenge
  • Køleskab
  • El-kedel
  • WIFI
  • Eget bad/toilet

Der er et fast El, varme & rengøringstillæg på kr. 100,00 pr. ophold.
Sengelinned inkl. et håndklæde kan lejes for kr. 70,00 pr. person, men I er også velkomne til selv at medbringe begge dele.
Der er dyner og puder til rådighed i alle vores feriehytter.

Du skal huske selv at rydde op, tømme skraldespand & tage sengelinned af.

Det er ikke muligt at tilberede mad i vores feriehytter!
Vores gæstekøkken ligger lige ved siden af hytterne og kan frit benyttes.

Morgenmaden serveres i vores hyggelige Café Goma, som også dagen igennem giver jer flere forskellige muligheder for at nyde en lækker frokost eller aftensmad.
Morgenmad, som serveres som buffet med kaffe/te ad libitum & sælges til kr. 85,00 for voksne & kr. 40,00 for børn 2-12 år. Under 1 år gratis!

Se billeder af hytterne herunder.

Meget mere end en feriehytte

Under et ophold i vores feriehytter kan I samtidig nyde godt af de mange aktivitetsmuligheder Rødding Centret byder på. Herunder biograf med 2 sale, 4 bowlingbaner, legerum med spil samt et stort og moderne offentligt bibliotek.

Derudover får I, når I bor i vores feriehytter, gratis adgang til både svømmehallen, helsebadet og vores fitnesscenter i den offentlige åbningstid.

Vores feriehytter kan både lejes for en enkelt overnatning eller en længere periode. Se priser her.

Feriehytter i midten af Sønderjylland

Vores feriehytter ligger centralt placeret i Sønderjylland. I får derfor mulighed for at komme rundt i alle egne af den skønne sønderjyske landsdel samt det øvrige Sydjylland, når I overnatter i Rødding Centret.

Vores feriehytter ligger centralt placeret i forhold til både Rømø, Esbjerg, Ribe, Kolding, Haderslev og en lang række andre sønderjyske byer.

Her er således hverken langt til storslåede naturoplevelser i Nationalpark Vadehavet eller spændende shopping i både Esbjerg og Kolding.

I er også ved den dansk-tyske-grænse på under 1 time – og i køreafstand til spændende sydjyske attraktioner som Legoland, Givskud Zoo og Lego House.

Skal jeres næste ophold foregå I en af vores feriehytter?

Så book jeres ferie på post@rcentret.dk eller 73 84 54 00 mellem kl. 8:00-16:00.