Feriehytter i Sønderjylland

Hvis I overvejer en ferie, en weekendtur, eller på anden måde har brug for overnatning i Syd- og Sønderjylland, er vores feriehytter et oplagt valg.

De charmerende og velindrettede feriehytter er et både hyggeligt og anderledes alternativ til traditionelle overnatningsformer i det sønderjyske.

Vi har 6 feriehytter til rådighed og alle er opført i 2018 og frem. I får således ikke bare en behagelig overnatning til en god pris, men også oplevelsen af nye, moderne feriehytter, der indeholder alt dét, I har brug for til en god nats søvn.

Det indeholder vores feriehytter

  • Plads til op til 6 personer
  • Dobbeltseng eller sovesofa samt lænestole
  • 2 køjesenge
  • Køleskab
  • El-kedel
  • WIFI
  • Eget bad/toilet

Det er ikke muligt at tilberede mad i vores feriehytter, men morgenmad kan tilkøbes til 80 kroner pr. voksen og 40 kroner pr. barn mellem 2-12 år. Børn under 2 år spiser gratis.

Morgenmaden serveres i vores hyggelige Café Goma, som også dagen igennem giver jer flere forskellige muligheder for at nyde en lækker frokost eller aftensmad.

Sengelinned inkl. et håndklæde kan lejes for 65 kroner pr. person, men I er også velkomne til selv at medbringe begge dele. Der er dyner og puder til rådighed i alle vores feriehytter.

Se billeder af hytterne herunder.

Meget mere end en feriehytte

Under et ophold i vores feriehytter kan I samtidig nyde godt af de mange aktivitetsmuligheder Rødding Centret byder på. Herunder biograf med 2 sale, 4 bowlingbaner, legerum med spil samt et stort og moderne offentligt bibliotek.

Derudover får I, når I bor i vores feriehytter, gratis adgang til både svømmehallen, helsebadet og vores fitnesscenter i den offentlige åbningstid.

Vores feriehytter kan både lejes for en enkelt overnatning eller en længere periode. Se priser her.

Feriehytter i midten af Sønderjylland

Vores feriehytter ligger centralt placeret i Sønderjylland. I får derfor mulighed for at komme rundt i alle egne af den skønne sønderjyske landsdel samt det øvrige Sydjylland, når I overnatter i Rødding Centret.

Vores feriehytter ligger centralt placeret i forhold til både Rømø, Esbjerg, Ribe, Kolding, Haderslev og en lang række andre sønderjyske byer.

Her er således hverken langt til storslåede naturoplevelser i Nationalpark Vadehavet eller spændende shopping i både Esbjerg og Kolding.

I er også ved den dansk-tyske-grænse på under 1 time – og i køreafstand til spændende sydjyske attraktioner som Legoland, Givskud Zoo og Lego House.

Skal jeres næste ophold foregå I en af vores feriehytter?

Så book jeres ferie på post@rcentret.dk eller 73 84 54 00 mellem kl. 8:00-16:00.