Følgende hold er aktive på planen:

  • Aquafitness
  • Stabilitet og styrke – Senior
  • Mave, balle, lår
  • JUMP
  • JUMP – styrke
  • Indoor Cycling
  • HIIT (Højintens interval træning)

Gratis prøvetime: Det er muligt at få en gratis prøvetime på vores hold. For at booke en plads, kontakt Dorte på fitness@rcentret.dk eller kom op i centret.

BEMÆRK: Tilmelder du dig via telefon eller tablet kan systemet melde fejl. Sker dette, så tilmeld dig via computer. Her går den altid igennem.

holdtræning

Her er Anne-Grethe i gang med hold for Rødding Gymnastikforening.

Holdbeskrivelser

Medbring selv vand, håndklæde og indendørs sko.

Aquafitness
Effektivt og skånsom holdtræning med mindre belastning på led. Der trænes både kondition, styrke og balance.

Instruktør: Jan H.P.
Foregår i varmtvandsbassinet i svømmehallen.

HUSK vandflaske, da vandets temperatur er 34,5 grader.
Bemærk at man skal have et fitnessmedlemsskab eller klippekort til fitness for at deltage på holdet – svømmekort er ikke gældende.

Indoor cycling
En times træning i forskellige tempi og hårdhed på cykler. Træningen vil være et miks af siddende og stående, alt sammen med fokus på pulsen. Instruktørerne sammensætter motiverende programmer med dertilhørende musik for at forbedre din form på en inspirerende måde. 

Instruktører: Povl, Jan J., og Dorte

JUMP
JUMP er en sjov, intensiv og skånsom motionsform. Det er en aerobic-inspireret træning på trampoliner, hvor musikken spiller en stor rolle ift. Intensitet og hastighed. JUMP er med til at øge både kondition, muskelstyrke, smidighed, balance, koordinering og øger stabiliteten i leddene.

JUMP favner en bred målgruppe lige fra børn til ældre, nybegyndere til erfarne. Netop fordi man hopper på trampoliner, er motionsformen meget skånsom over for leddene, hvilket betyder at flere kan være med. Det betyder altså ikke helt så meget, hvor gammel man er eller om man har eller har haft skader tidligere.

Instruktør: Anne og Dorte

Puls- og styrke stationstræning
En times træning med en god blanding af både puls- og styrkeøvelser. Times opbygning vil have rod i stationstræning men kan variere fra gang til gang. En time med sved på panden, god musik og højt humør.  

Instruktør: Holdet er ikke aktivt lige nu

Mave, balle, lår
Holdets fokus ligger på styrke af kroppen med lidt puls til at slutte af på. Timen starter ud med en god gang styrketræning til at komme igennem hele kroppen, for at slutte af med pulsøvelser af varierende karakter, til at give kredsløbet lidt træning også. Alle kan være med, da belastning og tempo sættes af den enkelte deltager.  

Instruktør: Iwona

Stabilitet og styrke – senior
Holdet har fokus på styrke af hele kroppen. Vi arbejder med stabilitet, balance og styrke. Der vil blive inddraget redskaber som fx bolde og elastikker. Øvelser laves af og til to og to og et lille element af leg skulle gerne skabe lidt smil undervejs. Alle kan være med uanset niveau og alder.

Instruktør: Dorte

TRX og TRX – senior
TRX er en effektiv træningsform med fokus på at udfordre styrke, balance, stabilitet, funktionalitet og core. Alle øvelser i TRX’en udføres med egen kropsvægt som belastning mod tyngdekraften og kan derfor altid justeres til efter niveau.

Instruktør: Holdet er ikke aktivt lige nu

___________________________

Kontakt os på fitness@rcentret.dk