18.12.21 Centret lukker ned!

Rødding Centret holder lukket til og med d. 4. januar 2022.

Kulturministeriet anbefaler, at alle indendørs aktiviteter (herunder også idrætsaktiviteter) i idrætsforeninger lukker ned mellem d. 19/12 og d. 5/1. Det er en anbefaling, som både DGI og DIF bakker op om.
Rødding Centret skal være et trygt sted at være. Da både biografen, bowlingbanerne samt vores selskabslokaler skal være lukket ned, at vi valgt at lukke hele centret, indtil skolerne og foreningerne igen åbner op. Denne beslutning er med opbakning fra både personale, bestyrelse og kommunen.

I Rødding Centret anser vi os selv som ansvarlige samfundsborgere, som hjælper til med at dæmpe smitten, så vi forhåbentligt hurtigt kan komme ovenpå igen i det nye år. Vi er selvfølgelig super ærgerlige over de aflysninger det har medfødt og håber, at aflysningerne bliver ændre til ombookinger i det nye år. Vi er igang med at tage kontakt til alle, der har booket/bestilt mad og ser, om vi kan finde en løsning.

Vores fitnesslokale er stadig åbent til fri afbenyttelse, dog skal du huske mundbind fra du træder ind til du går igang med træningen og ligeledes fra du er færdig til du går ud af døren. Nu også der er kontrol af Coronapas som ER obligatorisk hvis du skal træne ved os.

Vi får løbende mange spørgsmål. Er der noget, du ønsker svar på, bedes du skrive til os på post@rcentret.dk

Vi ønsker jer alle en rigtig god jul samt et dejligt nytår trods omstændighederne.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 23 = 27