16 maj 2019 – Turismeprisen til RC

Vi takker mange gange for den fine anerkendelse vi netop har fået her i RC.
Det giver en god fornemmelse for, at det vi arbejder med her i centret, er den rette vej.

Alle glæder sig til at forsætte arbejdet med at synliggøre både center, by og kommune.

Dette er begrundelsen for at vi blev valg;

UdviklingVejens turismepris 2019 er netop tildelt Klaus Svendsen og RøddingCentret.

UdviklingVejen uddeler hvert år en turismepris til en turismevirksomhed i området, som fortjener anerkendelse for deres indsats i og for erhvervet.

Ca. 160 turismevirksomheder har mulighed for indstille modtagere og en dommerkomité bestående af de seneste tre års modtagere beslutter, hvem der skal have prisen og med hvilken begrundelse. Tre kollegaturismevirksomheder i Vejen kommune har bragt Klaus og Rødding Centret i forslag som modtager af turismeprisen her i 2019. Indstillingerne nævner især de mange tiltag for at udvide faciliteterne til gæster i og omkring centret, det øgede antal overnatninger, og mod, engagement og medspil i mange sammenhænge.

”Du har, siden du kom her til Rødding i 2015, fintunet konceptet Alt under et tag – også til turister. Alt under et tag er svømmehal, idrætshaller, bowling, biograf og spisested og overnatningsmuligheder. Du har udvidet Rødding Centrets overnatningskapacitet med både værelser og de 6 nye runde hytter på en lokalforankret finansieringmodel – og du har mindst en håndfuld projekter i gang med faciliteter på udendørsområdet. Alt sammen med det sigte at øge kvalitet og kapacitet med fokus på turister og flere gæster til centret. Og du får trukket gæster til.
Du og holdet bag dig har tidoblet antallet af overnatninger fra 2015 til 2019!”, begrundede UdviklingVejens formand Ole Stubbe prisen.

Årets turismepris består af diplom til ophængning og en festlig og energisk keramikfugl fra Dorit Knudsen i Holsted, og en lille “madpakke” til fuglen.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 13 =