23.11.23 – FOF Foredrag med Rane Willerslev

Rane Willerslev – Mit Magiske Træ

Rane Willerslev taler med træer, og han ser spøgelseselge. Han er kommet til at fange sin egen datter i en dyrefælde, og euforiserende svampe har ændret hans liv. Rane mærker en dyb resonans med naturen, og han bruger dyr og planter til både at vejlede sig gennem livet og til at åbne skjulte verdener.

Mit Magiske Træ kommer vi helt tæt på Rane Willerslevs indre og ydre natur. I foredraget fortæller han de vildeste historier om dengang han debuterede som jæger og forstod en snert af forførelsens kunst, eller om dengang han fandt verdens smukkeste bøg og begyndte at tilbede den, eller om dengang han blev smidt i søen af sin far og lærte noget om udholdenhed.

Foredraget er en kærlighedserklæring til naturen, også den danske natur, hvis vildskab på det seneste har overrumplet Rane.

Gennem sjove og rørende scener fra sin barndom, sin ungdom og sit voksenliv minder Rane Willerslev os i dette tankevækkende foredrag om, hvor meget naturen kan fortælle os, hvis vi evner at vende os mod den og være åbne for dens magi.

 

Billetter

Early Bird inden 1. oktober: 225,00 kr.

Efter 1. oktober: 275,00 kr.

Køb din billet her

Ekstra tilkøbsmulighed

I forbindelse med dette foredrag tilbyder Rødding Centret, at der kan tilkøbes dagens ret: Dansk bøf med løg, hvide kartofler, sovs og salat til kr. 99,00.

Spisningen foregår fra kl. 18.00.

Bestilling af tilkøb:

Foregår som tillægsbestilling for hver billet du køber.

 

Med billetten følger en spisekupon, som du afleverer i til personalet der er til stede. Uden spisekupon kan der ikke spises – så tilkøb dansk bøf med løg, hvide kartofler, sovs og salat kr. 99, når du køber din billet til foredraget.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 3 = 5