Støtte til Aktivitetsområdet

Aktivitetsområdet ved Rødding Centret er nu i fuld gang med at anlægge minigolfbanerne, som bliver på hele 18 huller med mange forskellige sværhedsgrader. De fleste huller er solgt til lokale forretninger & foreninger som har støttet op omkring projektet.

Udover dette, kommer der også legeområde med udfordrende motorikbane, legeredskaber for de små, boldspilsområde samt et overdækket hygge-/spiseområde som kan benyttes af alle!
Til dette formål har Susanne og Thue Uhre Lauridsen & Anette og Torben Falkenberg hver, rent privat, givet et flot sponsorat på hver kr. 5.000 kr.
Begge par ønsker med dette bidrag, at være med til at skabe nogle områder i byen som skaber liv og glæde for byens borgere, samt for besøgende & gæster i Rødding Centret. Her vil alle få stor glæde af dette nye indbydende Aktivitetsområde.

Centrets chef, Klaus Svendsen, er selvfølgelig glad ved, at der er borgere som på den måde bakker op om nye tiltag, som giver et ekstra stort løft til Rødding Centret, de mange foreninger som afholder træningslejre i centret, og ikke mindst, for de mange turister der vælger Rødding som overnatningssted.

Byens borgere kan specielt få gavn og glæde af området. Gå en tur i- & omkring centret. Tá madpakken med, leg løs i området og spis efterfølgende den medbragte mad i den overdækkede hytte. Da alt ligger i tæt tilknytning til svømmehallen, kunstgræsbanen, bowling, biografen og andre aktiviteter i Centret, skal dette nok blive et positivt sted at opholde sig, slutter Klaus Svendsen.

Og skulle der være andre som vil sponsere/donere et beløb til Aktivitetsområdet, kan man stadig nå dette!
Kontakt Klaus på 28833567 og hør nærmere om hvordan det kan aftales.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 78 = 79