Fitness opdatering

Vores nye byggeri begynder rigtigt at ligne noget nu og deadline nærmer sig hastigt! Derfor kommer der her en lille oversigt over, hvad du som bruger af fitness skal forholde dig til.

Vi forventer, at byggeriet står indflytningsklar til juli. Da vi desværre ikke kan flytte alt vores udstyr i løbet af en enkelt nats mulm og mørke, vil I som brugere af vores fitness blive påvirket. Der vil være en transferperiode i medio/ultimo juni, hvor det ikke er muligt at benytte vores fitnesslokale. Nærmere info kommer, når vi har præcise datoer. Vi beklager meget for den gene det medfører og håber på jeres forståelse.

De nye medlemskabspriser vil træde i kraft 1/8. Vi kan løfte sløret for vores månedsabonnementer, resten følger snarligst:

  • Månedsabonnement til fitness inkl. holdtræning: kr. 199,-
  • Månedsabonnement til fitness inkl. holdtræning og svømning: kr. 349,-

Der vil også igen være mulighed for at købe årskort til fitness.

Der tages naturligvis forbehold for forsinkelser fra enhver kant, dog krydser vi alt hvad vi kan, for at vi kan åbne det nye op pr. juli ’22.


_________________

Ønsker du ikke at rykke med over i de nye lokaler med nyt og lækkert udstyr, skal du opsige dit abonnement senest 30/6 jf. gældende opsigelsesregler på løbende måned + en måned.

Nyt fitness
Fitnesslokale