23.11.21 – Rasmus Bjerg som JOHN MOGENSEN

Lørdag den 27 november kommer vores alle sammens John Mogensen på besøg i RC. Det sker i skikkelse af Rasmus Bjerg som skriver dette om showet;

Nu, mere 40 år efter sin død, indtager John Mogensen igen de skrå bredder. Rasmus Bjerg spiller sangene fra dansktoppens ukronede konge i selskab med sit fantastiske orkester.
Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående –ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48. John Mogensen ville i år havde fyldt 90 år.
Showet hedder kort og godt ”JOHN” og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.

”Det bliver en folkefest for hele familien,” lover Rasmus Bjerg, som er en af initiativtagerne til koncertrækken. ”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, siger han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”…dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.
”Vi håber John Mogensens fans vil tage børn og børnebørn med i hånden og introducere dem til den musik, der efterhånden har glædet generationer”, siger Rasmus Bjerg tilføjer. ”Nu vil jeg ikke disse Adam Oehlenschläger, men jeg synes John Mogensen har skabt nogle herligt flabede konkurrenter til Danmarks nationalsang. Du skal faktisk lede længe efter en, som ikke kan synge bare lidt med på Der er noget galt i Danmark eller Fut i fejemøjet. Og det er da ret fantastisk!”.

kl. 18:00 – Vi tager imod folk der har bestilt juleplatte i vores hyggelige kultursal
kl. 19:00 – Dørene til koncerten åbnes
kl. 20:00 – Del 1 af showet starter
kl. 20:45 – Pause med mulighed for køb af drikkevarer
kl. 21:10 – Del 2 af showet starter
kl. 22:00 – Showet slutter
kl. 22:30 – Der lukkes ned.

Billetpris kr. 250,00
Juleplatte kr. 150,00
Hyggepakker kr. 110,00

Køb din billet HER

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 21 = 30