26 maj 2021 – Repræsentantskabsmøde i RC

Rødding Centret har netop afholdt det årlige repræsentantskabsmøde med deltagelse af
16 foreninger og over 30 deltagere.  Formand Torben Falkenberg bød velkommen og glædede sig over hvor dejligt det igen var, at kunne samles og super flot, at så mange var mødt op for at høre hvorledes status 2020 var i RC.

Torben orienterede i sin beretning om RC gennem 2020 og fremhævede i den forbindelse bl.a. dette;

RC kom ud med et super flot økonomisk resultat, nemlig et overskud på 467.542,00 som er det bedste resultat i mange år.  Et resultat der må siges at være mere end godkendt.

Byggeriet er nu endelig 100% godkendt og forskellige leverandører har haft deres tilbud sendt ind og de billigste er valgt til. Den super gode nyhed er , at byggeriet holder sig inden for det fastlagte budget, hvilket vi, grundet tiderne, var meget spændte på kunne lade sig gøre!

Den fantastiske opbakning fra Røddings borgere, foreninger og forretninger hvoraf rigtig mange har støttet byggeriet økonomisk, hvilket vi i RC er utrolig taknemmelig for. RC skal nemlig låne restbeløbet og det vil naturligvis være godt om beløbet der skal lånes bliver så lille som muligt, for ikke at bindes sig for hårdt.
Torben pointerede hvor dejligt det er at bo i sådan en by, hvor der bakkes sådan op, om mange at de tiltag der igangsættes i byen og især de tiltag RC gennem tiderne har foretaget.
Her kan nævnes hytterne, minigolf, padelbane, springgraven og legepladsen.
Tusind tak for det!

Torben har valgt at stoppe i RC bestyrelsen og både Lone Holst og Klaus Svendsen holdt en lille farvel tale med efterfølgende gavekurv til ham og hans hustru Anette.

Torben blev afløst på formandsposten af Lone Holst, mens Verner Light blev næstformand.
Nyvalgt til bestyrelsen blev Henrik Bruun.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 69 = 78