Vores projekt skal påbegyndes først maj 2021.
Her starter nedrivningen – Vi glæder os.

Byggeriet vil bestå af;
4 store omklædningslokaler, 4 ét mands omklædningslokaler, lounge område, anretter køkken, 1 mødelokale, 1 forening/aktivitetslokale, depot og fitnesslokale i 2 etager.

Ønsker du mere information omkring projektet skal du være velkommen til at kontakte os på post@rcentret.dk

Vores indsamling

Til vores borgere i Rødding og omegn.

Rødding Centret skal i gang med et større vedligeholds- og forbedringsprojekt. Det største siden 2002, hvor kultursalen & værelser blev bygget til.
Projektet er godkendt af Vejen Kommune, som også støtter med et tilskud på kr. 14 mio. kroner ud af den samlede udgift, som er på kr. 18 mio, hvilket er mega flot!

Det betyder, at Rødding Centret skal skaffe de resterende kr. 4 mio. selv. Vi søger naturligvis fondsmidler, men har også meget brug for den lokale opbakning til projektet.
Det er vores formodninger, at vi vil kunne løfte opgaven med jeres hjælp og vi overfor Fondsansøgningerne, vil stå bedre, når der også er et større lokalt bidrag/opbakning til projektet.

Vi håber du/I vil være med til at støtte projektet og bevise, at vi i samlet flok, kan løfte et sådant projekt i Rødding, forhåbentlig til gavn og glæde for alle i byen og i nærområderne.

Du kan bede om en faktura eller overføre det ønskede beløb til vores byggekonto 7687-0000155950 eller MobilePay 21917 – Husk at mærke med navn og “Støtte” – Tak

Medvenlig hilsen
Torben Falkenberg               Lone Holst                                Klaus Svendsen
Formand                                        Næstformand                               Centerchef
Tlf. 23 72 94 62                            Tlf. 20 97 43 72                            Tlf. 28 83 35 67