Lejrskole i Sønderjylland

Syddanmark har masser af spændende seværdigheder og attraktioner at byde på. Et lejrskoleophold i Sønderjylland kan derfor blive både alsidigt og sjovt, samtidig med at indholdet på jeres lejrskole kan få en høj faglighed og relevans for elevernes læring.

Vælger I et lejrskoleophold hos os, får I desuden mulighed for at arrangere en aktiv lejrskole. Under jeres lejrskoleophold får I nemlig fri og gratis adgang til svømmehal og badeland i den offentlige åbningstid samt mulighed for at benytte en af vores to store idrætshaller, når disse er ledige. Hallerne kan også reserveres til planlagte aktiviteter på jeres lejrskole mod et tillæg.

Derudover er der i centret også mulighed for bowling, skydning eller en tur i fitnesscenter i forbindelse med jeres lejrskole.

Vi tilbyder lejrskoleophold til alle danske skoleklasser fra 1.-10. klasse samt SFO-ordninger, børnehaver, fritidshjem og fritidsklubber – med varighed af 2 overnatninger og opefter.

Tilbud på lejrskole i Sønderjylland

For jer der planlægger et lejrskoleophold af en skoleuges varighed, har vi følgende tilbud:

5 dage (4 døgn) med ankomst mandag eftermiddag og afrejse fredag formiddag – inkl. madpakke/sandwich til hjemturen.

Pris: 290,00 kroner x 4 døgn = 1.160,00 pr. deltager i værelse med delt bad/toilet
Pris: 340,00 kroner x 4 døgn = 1.360,00 pr. deltager i hytte med eget bad/toilet.

Prisen er inkl. moms og gælder ved minimum 20 elever og 2 lærere.
Er i et andet antal eller har i andre ønsker så få et tilbud på post@rcentret.dk

Et lejrskoledøgn indeholder:

 • Stor morgenbuffet
 • Selvsmurt madpakke fra morgenbordet eller en sandwich og en flaske drikkevand
 • Aftensmad, som både børn og voksne kan lide – serveret med isvand.
 • Overnatning

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jeres næste lejrskole i Sønderjylland på post@rcentret.dk – eller ring på 73 84 54 00.

Det får I med et lejrskoleophold i Rødding Centret

 • Overnatning i sovesale med plads til 14 personer eller
 • Overnatning på 6-8 personers værelser.
 • Dobbeltværelse til lærere og ledere.
 • Toilet og bad på gangen samt i selve centret.
 • Adgang til grupperum med alle former for AV-udstyr.
 • FRI adgang til svømmehallen i offentlig åbningstid under opholdet.
 • Gratis trådløst internet.
 • Gratis adgang til vores fitnesslokale for personer over 15 år.
 • FRI kaffe/te til lærerne.
 • Sengelinned til 1 lærer pr. 10 elever.

I Rødding Centret er der desuden bibliotek og ungdomsklub med mange faciliteter, som også kan benyttes under jeres lejrskoleophold i Sønderjylland. I centret findes desuden en moderne biograf med 2 sale, hvor I til nedsat pris kan blive underholdt med aktuelle storfilm eller sjove børne- og familiefilm.

Billeder fra Rødding Centret og nogle af de mange aktiviteter

Udtalelser:

Vi har lige afsluttet 4 dages lejrskole, i den dejlige store sovesal og rolige omgivelser for en gruppe elever med indlæringsvanskeligheder.

Kæmpe stor ros skal der lyde fra os voksne og elever til personale på centret, som gang på gang overrasker med service, venlighed og fleksibilitet, og rigtig god mad.

Vi havde valgt fuld forplejning og det var så dejligt, at vi voksne kunne bruge tiden med vores elever i stedet for tid på madlavning.

Der har ikke manglet noget. Stor tak igen herfra.

Lejrskoleophold i Sønderjylland med masser af muligheder

Rødding Centret ligger centralt placeret i Sønderjylland med korte afstande til en lang række attraktioner, aktiviteter og seværdigheder.

I får derfor mulighed for at komme rundt i alle egne af den skønne sønderjyske landsdel samt det øvrige Sydjylland, når I er på lejrskole hos os.

Jeres lejrskoledeltagere eller elever kan således opleve alt fra unikke naturforhold i Nationalpark Vadehavet til ægte middelalderatmosfære i Danmarks ældste by i Ribe.

De kan også blive klogere på de første danskere i Hjemsted Oldtidspark og lære om livet som vikinger i Ribe Vikingecenter. Her er desuden ikke langt til hverken Esbjerg, der byder på Fiskeri- og Søfartsmuseet, eller Kolding, som lokker med både gratis legepark og den smukke Geografiske Have med tilhørende miniby.

I er også fremme ved den dansk-tyske-grænse på under 1 time – og befinder jer i køreafstand til spændende attraktioner som Legoland, Givskud Zoo og Lego House.

Skal jeres næste lejrskole foregå i Sønderjylland?

Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på et lejrskoleophold i Sønderjylland på post@rcentret.dk eller telefon 73 84 54 00 mellem 8 og 16.