Jan Jørgensen

Underviser i Indendørs cykling.

Har undervist siden 2018

Baggrund: Jan har gået til spinning i 13 år i diverse centre og har haft utallige instruktører, som han har taget ved lære af og fået inspiration fra. Jan har samtidig cyklet racercykel + mountainbike i mange år, men cykler i dag kun mountainbike.

Instruktørerfaring: 10år som fodboldtræner og 2år som holdleder. 2år som B&U cykeltræner i Rødding Tri klub.

“Som instruktør er mit mål, at det skal være sjovt samtidigt med at alle giver sig 100% og er godt brugte efter en lektion uanset niveau. Jeg kører det, som jeg selv kalder Oldschool spinning.”

Marie Ockens

Underviser i Indendørs cykling og tidligere Cirkeltræning.

Har undervist i Indendørs cykling/Cirkeltræning Rødding og Gram siden 2009.

Baggrund og Erfaring: Maries første møde med fitness var i et fitnesscenter i Norge i 1999. Inden da havde hun været gymnastikinstruktør I Rødding Gymnastikforening i sammenlagt 8 år. I 2009 blev hun uddannet spinningsinstruktør i hhv. KBH og Århus.

“Som instruktør er jeg meget energisk, og som spinnings instruktør, får medlemmerne altid max pedal. Musikken svinger lige fra dansk top, til AC/DC, med højt humør og altid lige med en ekstra belastning eller to.” 

Santa Klempnere

Underviser i Zumba Fitness Dance

Har undervist i Rødding Centret siden 2021

Baggrund: Santa er certificeret Zumba instruktør siden september 2020 men har deltaget på zumbahold i flere år. Hun har danset siden hun var 3 år og har i de sidste 8 år dyrket fitness sammen med en personlig træner.

Instruktørerfaring: 1 års erfaring som zumbainstruktør i Arnum.

“Som instruktør er jeg altid smilende, fuld af energi og sjov. Det er mig, der vil hjælpe dig med at glemme hverdagens bekymringer og bevæge dig til rytmerne sammen med mig.”

Jan Hedegaard Petersen

Underviser i Aquafitness

Har undervist på voksensvømmehold i 4 år

Baggrund: Jans område er vandgymnastik – mest i det varme vand, men han kan også undervise på hold i 25 meter bassinet og i den dybe ende. Han blev uddannet aquacoach i 2008 efter kurser fra Gigtforeningen og Tryg. På Jans hold er der også plads til dem, som har vandskræk.

Instruktørerfaring: Jan underviser på voksenhold i svømmehallen på 4. år, men har derudover været Gusmester i 15 år og livredder i 21 år.

“I min træning er det hele kroppens smidighed og strækøvelser der bruges meget. Min kæphest er balancefunktionen.”

Dorte Bjerregaard Kristensen

Underviser i Puls og styrke samt Stabilitet og styrke

Har undervist i Rødding Centret siden august 2021

Baggrund: Dorte har en kandidat i Idræt og sundhed fra Syddansk Universitet samt certificeringer i bl.a. Les Mills Bodypump og TRX. Derudover har hun mange år på bagen som udøver i fitnessverdenen både som holddeltager og med egentræning.

Instruktørerfaring: Dorte har over 10 års erfaring som underviser i både fitness og foreningsregi.

“Som instruktør er jeg meget energisk og altid at finde med et smil på læben (uanset hvor hård træningen er). Jeg går meget op i teknik og har en lidt anden definition af hygge end de fleste andre.”

Povl Enemark

Beskrivelse er på vej.